Olemme myymässä Haukivuoren torilla tänään lauantaina 2.9 luomusipulia Syksyn Satoa- teematorilla klo 9.00 ->. Nähdään siellä :)! ... See MoreSee Less

Vertin tila lisäsi 8 uutta kuvaa.

Kuvien kertomaa alkukesästä. Uusi vihannespakkaamo sosiaalitiloineen on valmistunut ja pian päästään aloittelemaan mansikka- ja sipulisesonkia. Viime hetket ovat kuluneet lehmien laitumia tehden. Sipuli- ja mansikkalohkoja on hoidettu ahkerasti keväästä lähtien. Omenatarhan täydennysistutuksetkin saatiin ennen juhannusta valmiiksi. Kesäkuun loppuun mennessä myös viimeiset kylvöt saatiin päätökseen ja ensimmäistä rehusatoa päästiin korjaamaan. Nyt tämän päivän sade oli tervetullut kaikelle kasvulle. Nyt on hyvä valmistautua tulevien viikkojen mansikkasesonkiin.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vertin tila päivitti kansikuvansa. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vertin tila lisäsi uuden kuvan. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vertin tila lisäsi 3 uutta kuvaa.

Sadonkorjuukiireet alkavat helpottamaan, sato saatiin korjattua pääosin hyvissä olosuhteissa niin sipulin kuin viljankin osalta. Viime viikkoina on vieroitettu keväällä syntyneet vasikat. Myös kesällä tilalla aloitettu rakennusprojekti on edennyt mukavasti ja lähipäivinä päästään siellä työskentelemään jo lämpimissä tiloissa.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Jarno Kääriäinen, Anna Koponen and 23 others like this

Petri LeinonenMitä on uuden katon alle tulossa?

11 kuukautta sitten
Avatar

Comment on Facebook